Flow és kreatív alkotás - ezt az élményt szeretném átadni élményfoglalkozásaimon.

 
🎨Bár az események tematikákhoz kötődnek majd, a hangsúly a kreatív alkotáson lesz. Így az adott technikához kapcsolódó egyéni elképzelések megvalósítását is segítem majd. 
🎨Ezt támogatja a 10 főben maximalizált csoportlétszám, hogy minőségi figyelmet tudjak fordítani mindenkire.
🎨Előképzettség nem szükséges, az „abszolút kezdőket” is várom, mivel a foglalkozás során lépésről lépésre haladunk végig az alkotási folyamaton. Az alapok gyakorlása után viszont az egyes részeket önálló elképzelés, ízlés alapján is meg lehet valósítani így végül egyedi alkotásokkal térhetnek haza a résztvevők, melyek tükrözik a személyiségüket is. 
🎨Az alkotáshoz minden eszközt biztosítok. A foglalkozás során használt eszközöket és az adott foglalkozáshoz kapcsolódó, ajánlott kezdőcsomagot is vásárolhatsz a foglalkozásjegy mellé.

A normál jegyár tartalmaz minden olyan eszközt, amit a foglalkozás alatt az alkotások elkészítéséhez használunk.

Ezen kívül lehetőség van olyan jegyet vásárolni, amely mellé a foglalkozás során használt eszközöket kezdő csomagként megvásárolhatjátok. Ezeket az esemény részletes leírásánál, facebookon lehet olvasni.

Rendszeres résztvevőimnek, szeretteikkel érkezőknek kedvezményekkel szeretnék kedveskedni:

  • Páros jegy vásárlása esetén a 2. fő 10% kedvezményt kap a részvételi díjból.
  • További kedvezményes jegyárak: diák, nyugdíjas, pedagógus

Lehetőség van 3 alkalmas bérletet váltani.

2023. 02.11-től:

Normál jegyár: 10500 Ft (kezdőcsomaggal: 14500 Ft)

Páros jegy: 19950 Ft 

Kedvezményes jegy: 9500 Ft (kezdőcsomaggal: 13 500 Ft)

3 alkalmas bérlet vásárlása esetén 10500 Ft helyett 9500 Ft-os áron lehet részt venni a foglalkozásokon, 

kedvezményes 3 alkalmas bérlet: 27 000 Ft

 

A foglalkozásokra a jelentkezés a részvételi díj beérkezése után válik érvényessé. 

A foglalkozásokat 4 fő jelentkezésétől tartom meg, amennyiben a foglalkozás előtti 3 napig nem gyűlik össze a létszám, úgy a foglalkozás  elmarad. A befizetett részvételi díjat a jelentkezetteknek visszautalom vagy egy másik alkalommal érvényesíthetik.

A foglalkozás előtti 72 órában történő lemondás esetén a jelentkezés egy másik alkalomra tehető át. Az addigra beszerzett anyagok, terembérlés miatt pénzvisszafizetést nem tudok vállalni.

A Te Balatonod - színek, ízek, hangulatok

A balatoni élményfestés 

Sok nagy művészt megihletett az évszázadok során a Balaton, manapság pedig az okostelefonunkkal egy szempillantás alatt megörökíthetjük a pillanatot, amibe beleszerettünk. De milyen lenne a Balatont saját festményeden viszontlátni otthonod falán?

Tovább…

Gyakran ismételt kérdések:

 

Egyaránt szólnak ezek az alkalmak kezdőknek és a technikákban már jártasabbaknak, mert a kezdőknek számos segítséggel készülök, amivel élvezetes lesz az alkotás, a bátrabbaknak az alapok megismerése és gyakorlása után pedig további technikai megoldásokat ajánlok majd, hogy szárnyalhasson a kreativitásuk. 👩‍🎨

Alapvetően felnőtteknek szólnak a foglalkozások, de az önállóan alkotni tudó, jó kézügyességű gyerekeket is várom szeretettel 12 éves kortól.

Minden eszközt biztosítok az alkotáshoz, a ruhák védelmére kötényt is adok. Így leginkább nyitottságod, kreativitásod és jókedved hozd magaddal. 🙂

Természetesen magaddal hozhatod.

A foglalkozás 120 perces, ha tudsz, kérlek érkezz hamarabb 5-10 perccel. A foglalkozás alatt tartunk 1-2 néhány perces szünetet is.

A járványügyi előírások betartásával zajlik majd a foglalkozás.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top