Nyári alkotótábor gyerekeknek Csórompusztán

Kiket várunk?

A bentlakásos nyári tábor olyan 11-15 éves gyerekeknek szól, akik érdeklődnek a festészet és a rajzolás művészete iránt.
Az 5 nap során alapismeretek mellett lehetőségük lesz különféle technikák kipróbálására, tájkép és portréfestészet gyakorlására, saját téma kiválasztásra és feldolgozására, miközben egyéni segítséget és visszajelzéseket kapnak.
Az alkotómunka elsősorban a szabadban fog folyni, illetve műtermi környezetben.
A kész művekből egy kiállítást is rendezünk.
A képzőművészeti foglalkozások mellett kirándulások és játékok színesítik majd a programot.

A csórompusztai alkotóközpont

Idei nyári táborunknak ismét a csórompusztai művésztelep ad otthont. Csórompuszta Kapolcs és Vigántpetend között található egy domb tetején, ahonnan gyönyörűen rálátni a völgyre és a hatalmas mezőkre is. Az egykori magtár és társadalmi majorság helyreállított és új épületei különleges tervező- és oktatóközpontnak adnak helyet. 

1989-ben itt rendezték meg először a Kapolcsi Művészeti Napokat. A rendezvény azóta  – Művészetek Völgye néven – fesztivállá nőtt. 

A tábort Egervári Júliával, a Dunakanyar Magániskola vizuális- és környezetkultúra tanárával közösen vezetjük majd, akivel többek között kipróbálhatják a gyerekek, hogyan lehet kevés eszközzel, mégis látványos, érdekes alkotásokat készíteni a természetben, együttműködve az elemekkel, természetes anyagokkal és persze egymással. Az alkotásokat közösen dokumentáljuk, fotózunk, videózunk. Kísérletezünk az anyagokkal, vagy akár a saját testünket “építjük be ” az installációba. A természetművészet és a land art minden érzékszervet megmozgató élményt ad.

https://juliaegervari.wixsite.com/juliaegervari/iskolai-projektek-school-projects 

Szeretettel várjuk a gyerekeket! 🙂

A tábor a facebookon:  https://www.facebook.com/events/178667283239475/

Jelentkezés

Az 5 napos tábor díja 33.000 forint, mely magába foglalja a szállás, étkezés és az alkotáshoz felhasznált anyagok költségét is.

A táborba a jelentkezés, helyfoglalás 10.000 forint előleg befizetése után válik érvényessé. 

[wpforms id=”6975″ title=”false” description=”false”]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top