A Te Balatonod - színek, ízek, hangulatok

Élményfestés a Tagyon Birtokon

Sok nagy művészt megihletett az évszázadok során a Balaton, manapság pedig az okostelefonunkkal egy szempillantás alatt megörökíthetjük a pillanatot, amibe beleszerettünk. De milyen lenne a Balatont saját festményeden viszontlátni otthonod falán?

A Tagyon Birtok panorámája

június 5. 10.00-13.00  

Részvételi díj:

11.000.- *

 

 

 

 

*Kérjük, töltsd ki jelentkezési űrlapunkat érvényes foglalásod megkezdéséhez. Vendéglistánkon a részvételi díj beérkezése után rögzítünk.

Az élményfestés díja magába foglal egy pohár italt a Tagyon Birtok kínálatából.

A festéshez minden eszközt biztosítunk: festőállványt, vásznat, akrilfestéket, ecsetet, palettát, kötényt.

 Az eseményen ital- és ételfogyasztás a helyszínen, a Tagyon Birtok Baráti Társaság kínálata alapján lehetséges, a festésen résztvevőknek 10% kedvezménnyel. 🙂

A részvételhez előképzettség nem szükséges, a pontos instrukciókkal végigvezetett, mégis oldott hangulatú festés közben pedig teljesen elmerülhetünk a tájban, átadhatjuk magunkat az alkotásnak.

 

 

 

Egy kép elkészülte körülbelül 3 órás folyamat, ahol minden szükséges eszközt biztosítunk*. A tájképünket lépésről lépésre együtt festjük meg. Az iránymutatások mellett az egyediséget színhasználatoddal és ecsetkezeléseddel adhatod meg festményednek, így kreativitásodat is teljes mértékben kibontakoztathatod a festés alatt.  

Tagyon Birtok a Hegyestű lábánál, a festői Nivegy-völgyben fekszik, és nem utolsó sorban Magyarország egyik legszebb szőlőbirtoka, tökéletes helyszínéül szolgál a balatoni élményfestésnek, mivel itt igazán minden adott ahhoz, hogy az ember elmerüljön a környezeti szépségekben. 

A gyönyörű panoráma mellett a Tagyon Birtok kulináris esszenciáját is átélheted, megkóstolhatod a festéssel eltöltött óráinkban és azon túl is. 


 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top