A Te Balatonod - színek, ízek, hangulatok

A balatoni élményfestés 

Sok nagy művészt megihletett az évszázadok során a Balaton, manapság pedig az okostelefonunkkal egy szempillantás alatt megörökíthetjük a pillanatot, amibe beleszerettünk. De milyen lenne a Balatont saját festményeden viszontlátni otthonod falán?

*Vendéglistánkon a jelentkezés után a részvételi díj beérkezése után rögzítünk.

A festéshez minden eszközt biztosítunk: festőállványt, vásznat, akrilfestéket, ecsetet, palettát, kötényt.

 Az eseményen ital- és ételfogyasztás a helyszínen, vendéglátóhelyünk kínálata alapján lehetséges. 🙂

A részvételhez előképzettség nem szükséges, a pontos instrukciókkal végigvezetett, mégis oldott hangulatú festés közben pedig teljesen elmerülhetünk a tájban, átadhatjuk magunkat az alkotásnak.

 

 

 

Egy kép elkészülte körülbelül 3 órás folyamat, ahol minden szükséges eszközt biztosítunk*. A tájképünket lépésről lépésre együtt festjük meg. Az iránymutatások mellett az egyediséget színhasználatoddal és ecsetkezeléseddel adhatod meg festményednek, így kreativitásodat is teljes mértékben kibontakoztathatod a festés alatt.  

A festéseknek otthont adó vendéglátóhelyek tökéletes helyszínéül szolgálnak a balatoni élményfestésnek, mivel itt igazán minden adott ahhoz, hogy az ember elmerüljön a környezeti szépségekben. 

A gyönyörű panoráma mellett a helyek kulináris esszenciáját is átélheted, megkóstolhatod a festéssel eltöltött óráinkban és azon túl is. 


 
  • TB élményfestés
  • TB élményfestés
  • TB élményfestés

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top