„A kreativitás az, amikor az intelligencia szórakozik.”
– Albert Einstein

„Anya, rajzolhatok a plafonra?”- kérdeztem 2 évesen édesanyámtól, aki nyugodtan adott igenlő választ. Arra nem számított, hogy nálam a plafon a fal volt, és mire visszajött a szobába, gyönyörű tájkép díszítette a nappalit. Ez volt az első „munkám”. Itt kezdődött, de nem itt ért véget a falfestés. Nem szobafestő lettem ugyan, hanem rajztanár.  

Nemsokára ismét rátaláltam szenvedélyemre: falakra és táblára készítek egyedi, különleges dekorációt egyéni elképzelés alapján. A kézzel készített feliratok, a táblák egyedisége, a kreatív szépírás különlegesebbé, otthonosabbá varázsolja a teret, beleértve vendéglátóhelyet, üzletet és családi otthont egyaránt. Élettelibbé válhat a környezetünk egy olyan világban, ahol sokszor szürkeség és monotonitás uralkodik. Egy vidám tábla a falon, egy számunkra kedves idézet – akár a plafonon – , nemcsak szebbé, hanem személyesebbé teheti életterünket. 

Már a megrendelővel közös tervezési szakaszban megmutatkozik az öröm, amit akkor élünk át, ha igazán inspirál minket valami. Az az igazi öröm, amikor az ember szeme is csillog: az alkotás öröme, mikor egy kreatív álom valóra válik. 

https://www.facebook.com/pzsofidekor/

https://instagram.com/posta.zsofi/

https://veszpremunk.hu/szakmai-oldal/41-a-kreativ-alom-valora-valik-posta-zsofi

 
Instagram Access Token not valid. Please reauthenticate.

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top