Alkoss velem...

„Minden gyermek művész. A gond csak az, hogyan maradjon művész felnőtt korában is.” (P. Picasso)

Számomra éppen akkora boldogság egy alkotás létrehozásában segíteni valakinek, mint megrajzolni vagy megfesteni azt. Ezért is választottam hivatásul a tanári pályát. Közel 10 éve dolgozom vizuális és környezetkultúra tanárként. Szívből osztom meg tudásomat, inspirációmat az alkotni vágyókkal, gyermekkel és felnőttel egyaránt. 

 

Az iskolai keretek közül kilépve, kötetlenebb foglalkozások keretében, gyerekeknek nyári táborok alkalmával, felnőtteknek pedig élményfestő délutánokon és képzőművész- és kreatív workshopokon keresztül szeretném megadni azt az alkotói örömöt, amit az ilyen tevékenységek közben élhet át az ember.

 

„Amikor azt fested, ami előtted van, az tényleg tud adni egy flow-élményt. Hogy elmerülsz benne, miközben a részletekre is figyelsz. Az itt és mostban tudsz lenni festés közben, miközben kikapcsolsz”- mondja arról, hogy mit tud adni egy ilyen pár órás foglalkozás. Zsófi szakszerűen segíti is a résztvevőket, hisz főállásban rajztanárként dolgozik a Rózsa Úti Általános Iskolában, és gyerekeknek is tart művészeti táborokat.” Tovább…

[custom-facebook-feed feed=1]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top